پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۲۶۷۱
تاریخ انتشار : ۴۷ : ۱۵ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲
دبیر اجرایی جشنواره ملی قصه عشاق در گفتگو با دیباچه:
دبیر اجرایی جشنواره ملی قصه عشاق  گفت: شعرای مشهوری مثل مرحوم افشین یداللهی از محیط دانشگاه معرفی شدند.

معصومه شمسینی غیاثوند : فراخوان نخستین دوره جشنواره ملی شعر «قصه عشاق» در دو محور کلی شعر آزاد و شعر با موضوعات پایداری و مقاومتویژه دانشجویان اساتید و کارکنان دانشگاه‌های سراسر کشور چهارم اردیبهشت ماه امسال با محوریت بزرگداشت شهید محسن فخری‌زاده اعلام شد، مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا ۲۲ اردبهشت ماه است و اختتامیه این جشنواره هم زمان با سالگرد آزادسازی خرمشهر سوم خردادماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

ناصر پروانی، دبیر اجرایی جشنواره ملی قصه عشاق درخصوص برگزاری این این جشنواره دانشگاهی به دیباچه می گوید:  این جشنواره به طور کامل از جنس  دانشجویی است و  سعی و تلاش ما  این بوده است که تا حد امکان از  خود دانشجویان و جامعه دانشگاهی برای برگزاری این جشنواره استفاده کنیم.

شعرای مثل «افشین یدالهی» از دانشگاه معرفی شدند/ جشنواره ملی قصه عشاق ویژه دانشگاهیان کشور برگزار می‌شود

نویسنده کتاب «يك كوزه پر از احساس» گفت:  قشر تحصیل کرده و دانشگاهی خودشان را ملزم می‌دانند برای حفظ و پاسداشت ادبیات کشور تلاش کنند. شعرای مشهوری مثل مرحوم افشین یداللهی از محیط  دانشگاه معرفی شدند. در  دانشگاه شهید بهشتی کارگاه شعر «شب‌های پروانه‌ای» را برگزار می کردیم و به نوعی دغدغه ادبیات در بین دانشجویان بسیار دیده می‌شود.

نویسنده کتاب «شعرهايم بوی باران می‌دهد» تصریح کرد: قرار است با هدف برنامه‌ریزی شده ای که داشتیم  سه گروه که شامل دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه‌های سراسر کشور هستند در این جشنواره شرکت کنند و در هر کدام از این رده‌ها برندگان معرفی خواهند شد.

شاعر و نویسنده کتاب «اشک‌های سوالی» با اشاره به داوری این جشنواره تصریح کرد: ترکیب داوران این جشنواره هم ابداعی است. هیئت داوران این جشنواره متشکل از جوانان و برگزیدگان جشنواره‌هایی مثل جشنواره فجر هستند و در مرحله نهایی داوری، توسط اساتید بنام شاعران کشور از جمله رضا عبداللهی و علی داوودی و سعید بیابانکی استفاده می‌شود.

نویسنده کتاب «دردی به نام عاشقی» با بیان اینکه قرار بود این جشنواره به صورت بین المللی برگزار شد، گفت: امیدوارم  سال آینده شاهد این اتفاق باشیم که این جشنواره به صورت بین المللی برگزار شود. این جشنواره با محوریت دانشگاه شهید بهشتی و همکاری جهاد دانشگاهی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، بنیاد شهید و امور ایثارگران، صدا و سیما و معاونت فرهنگی وزارت ارشاد و بنیاد حفظ آثار برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی جشنواره ملی قصه عشاق با اشاره به برگزاری جشنواره دانشگاهی «فخر ایران» توسط دانشگاه تهران برگزار می‌شود، عنوان کرد: شهدا متعلق  به همه مردم دنیا هستند و برای این جشنواره با وزارت علوم و تمام دانشگاه‌ها هماهنگ کردیم و این جشنواره مزین به نام شهید محسن فخری‌زاده  به دلیل جایگاه علمی ایشان است.

نویسنده کتاب «سرطان عشق» تصریح کرد:  تفاوت این جشنواره با سایر جشنواره ها این است که از بدنه دانشجویی در داوری‌ها استفاده می شود. ارتباط با کانون‌های دانشجویی سبب شده است که عمده آثار ارسالی به این جشنواره از فیلتر کارگاه‌های شعر دانشجویی عبور کند و  در نهایت آثار برگزیده این جشنواره به صورت کتاب روانه بازار نشر می شود.

شاعر و نویسنده کتاب «دلی درياتر از دريا» با بیان اینکه عنوان  جشنواره قصه عشاق از یک بیت شعر الهام گرفته شده است، گفت:  اعتقاد ما بر این است که کسانی که برای کشور  عاشقانه زحمت می‌کشند ارادات و عشق خود را با برگزاری این فعالیت‌های فرهنگی و ادبی نشان می‌دهند و این مدالی است که به سینه هر عاشقی نصب می‌شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار